سیلی محکم
جانم فدای رهبر
چیزی نبود
صدای سیلی تو گوش انگلیس بود
نفتکش انگلیسی «استینا امپرو» به سمت سواحل ایران هدایت شده
جانم فدای رهبر
چیزی نبود
صدای سیلی تو گوش انگلیس بود
نفتکش انگلیسی «استینا امپرو» به سمت سواحل ایران هدایت شده
نشست سیاسی بصیرت افزایی با موضوع مقایسه انقلاب اسلامی با انقلاب نبوی ( صلی الله علیه و آله و سلم) در مدرسه علمیه حضرت زهرا (علیها السلام) شهرستان دورود برگزار گردید .
سخنران جلسه حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سلیمانی عضو هیات علمی موسسه امام خمینی ( ره) در جمع طلاب در حال تحصیل سطح 2 و 3 ، دانش آموختگان و اساتید ضمن تسلیت ایام فاطمیه و مصادف بودن آن با ایام الله دهه فجرگفت : می خواهیم صدر اسلام را با دوران انقلاب و عصر حاضر مقایسه کنیم خداوند متعال در سوره مبارکه یوسف آیه 111 می فرماید : لقد کان فی قصصهم عبره لاولی الباب … عبرت یک انفعال قلبی از سنخ باور است نه یک فعالیت ذهنی لذا باید از تاریخ و قصص قرآنی عبرت گرفت چرا که بسیاری از علوم ممکن است در ذهن باشد ولی اگر تبدیل به باور و گرایش قلبی نشود نمی تواند منشا اثر باشد و گرایش ها و کشش های قلبی موجب شکل گیری رفتارها و باورها می گردد. لذا می خواهیم انقلاب اسلامی را با انقلاب نبوی مقایسه تطبیقی کنیم تا با بصیرت هر چه تمامتر بتوانیم روحیه انقلابی را در جامعه زنده نگه داریم . انقلاب اسلامی از این جهت که توسط حضرت امام خمینی (ره) تازه بنا شد شبیه دوران آقا رسول الله ( صلی الله علیه و آله و سلم ) است که در آن مبانی اسلام و انقلاب تازه بیان شد وهدف هر دو مشترک است .
ایشان با بیان اینکه هر عنصر انقلابی باید سه ویژگی آرمان گرایی، برنامه ریزی و مقاومت را داشته باشد گفت : سرباز ولایت اگر یکی از این سه عنصر را نداشته باشد کار آمد و مفید نیست .
ایشان همچنین جامعه صدر اسلام را به دو بخش تقسیم نمود و گفت : در صدر اسلام جامعه یک حداکثر انقلابی و اقلیت ضد انقلابی بود ولی بعد از رحلت حضرت ، جامعه به چهار دسته انقلابی ، ضد انقلابی ، غیر انقلابی و انقلابی نما تبدیل شد .
ایشان در ادامه آرمان مهم انقلاب را برقراری حیات طیبه و احیای دین و کلمه حق عنوان نمود و گفت : در نظر دشمنان انقلاب ، اسلام مانند پرنده ای است در آسمان که همه چشم ها را خیره کرده که یک بال آن خط سرخ عاشورا و یک بال دیگر آن مهدویت و انتظار است که برای شکار آن باید عایق آن یعنی ولی فقیه را از بین برد لذا تلاش دشمنان در قداست زدایی از ولایت فقیه ، تعامل با جریان های ضد انقلاب و مخالفت با جنگ با فتنه گران است پس باید چاره ای اندیشید و راه چاره، تعمیق بصیرت ، طبقه بندی و شناخت جریان های سیاسی جهت تعامل با جریان های سیاسی و در نهایت صبر و استقامت است .
روز جمعه مورخ 13/5/96 به مناسبت میلاد با سعادت آقا امام رضا (علیه السلام) مراسم جشنی در مدرسه علمیه حضرت زهرا (علیها السلام) شهرستان دورود با حضور طلاب و عموم خواهران برگزار گردید .
در ابتدای مراسم، جلسه افتتاحیه کانون خادمان رضوی، با حضور اعضای کانون برگزارگردید و دبیر کانون در این خصوص به ایراد سخنرانی پرداخت و شرح وظایف و دستور العمل ها را بیان نمود .
در ادامه ، سخنران محترم جناب حجت الاسلام والمسلمین آسترکی ضمن تبریک این روز بزرگ به سفر اجباری امام رضا (علیه السلام) اشاره کرد و در خصوص محبت اهل بیت (علیهم السلام)گفت: در حدیثی از قول امام صادق (علیه السلام) آمده است که فرمودند : «لکل شیء اساس و اساس دین الاسلام حبنا اهل البیت» هر چیزی را شالوده و اساسی است و اساس دین اسلام ولایت و محبت اهل بیت (علیهم السلام ) است وبه واسطه اهل بیت (علیهم السلام) خدا شناخته شده و عبادت می شود لذا تفاوت مکتب شیعه با وهابیت در پذیرش ولایت و عدم پذیرش ولایت است. امام صادق (علیه السلام) فرمود : « حبنا ایمان و بغضنا کفر ».
ایشان در ادامه به حدیث معروف سلسله الذهب اشاره کرد وگفت : پذیرش ولایت و محبت اهل بیت (علیهم السلام) در قبولی طاعات و عبادات و ایمان افراد بسیار حائز اهمیت است که ضمن این حدیث شریف آقا امام رضا (علیه السلام ) فرمود : شنیدم از پدرم محمد ابن علی (علیه السلام) که فرمود: شنیدم از پدرم علی ابن الحسین (علیه السلام) که فرمود: شنیدم از پدرم حسین ابن علی (علیه السلام) که فرمود شنیدم از پدرم امیر المومنین علی ابن ابیطالب (علیه السلام)که فرمود: شنیدم از رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم ) که فرمود: شنیدم از جبرئیل امین که فرمود: شنیدم از پروردگار عزوجل که فرمود :« کلمه لا اله الا الله حصنی فمن دخل حصنی امن من عذابی » پس هنگامی که مرکب حضرت حرکت کرد با آواز بلند فرمود : «بشرطها و شروطها و انا من شروطها ». ایشان در خصوص عبارت بشرطها و شروطها گفت : پذیرش محبت و ولایت اهل بیت (علیهم السلام) انسان را به بهشت سوق می دهد ولی دنبال گناه رفتن باعث می شود که ولایت اهل بیت(علیهم السلام) از آنها گرفته شود .
امروزه شبهات درخصوص اصول دین ومسائل اعتقادی ازمهمترین شبهات دشمنان است لذا طبق آیه قرآن: « واعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا » ریسمان اهل بیت (علیهم السلام) همان ریسمان الهی است که با توسل به آنان نجات و رستگاری مسلم است .
در پایان جلسه با مدیحه سرایی و پذیرایی از مدعوین خاتمه یافت.
«جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» در بیانیه اعلام موجودیت خود با تاکید بر اینکه مشکلات موجود در سیستم اجرایی کشور شایسته جمهوری اسلامی نیست،آورده است: از اقشار مختلف مردم دعوت می کنیم تا در این جبهه مردمی برای کارآمدسازی نظام اجرایی کشور متحد شوند.
متن کامل بیانیه اعلام موجودیت این جبهه که توسط مرضیه وحید دستجردی سخنگوی جبهه قرائت شد، به شرح ذیل است:
یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرکُم وَیُثَبِّت أَقدامَکُم»(سوره محمد«ص» آیه 7)
مردم شریف ایران
انقلاب اسلامی ایران که به رهبری امام خمینی(ره) و حضور یکپارچه و مجاهدت مومنانه مردم ایران به پیروزی رسید، زمینه را برای بازگشت به جهانبینی اسلامی و حاکمیت ارزشها و روشهای دینی فراهم آورد. ملت ایران با انتخاب هوشمندانه نظام حکومتی مبتنی بر «ولایت فقیه» راه را برای نیل به آرمان ولای «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» هموار کرد.
انقلاب اسلامی، طی قریب چهار دهه حیات پربرکت و دورانساز خویش، با ایستادگی در مقابل نظام سلطه و قدرتهای زیادهخواه جهانی و هماوردی با دشمنان و رقیبان تمدنی و تاریخی خود، با گسترش آزادیها و تأمین استقلال و استقرار امنیت و ثبات در کشور و پیشرفتهای شگرف آموزشی، علمی و فناوری، افزایش سطح رفاه عمومی و …، ایران را به یک قدرت بلامعارض منطقهای و قدرت مطرح جهانی بدل کرد و الگوی انقلاب اسلامی، امروز الهامبخش همه ملتهای تحت ستم و آزادیخواه قرار گرفته است.
و این همه، به سبب ایستادگی و پایمردی ملت ایران بر آرمانها و اهداف انقلاب خویش و رهبری پیامبرگونه امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله) و به مدد فداکاری ایثارگران و خون پاک شهیدان بزرگوارمان حاصل شده است.
اما حقیقت آن است که با وجود این دستاوردهای عظیم و بهرغم تلاشهای فراوان صورت گرفته در دوران پس از انقلاب، هنوز آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی و انتظارات امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری(مدظله) به تمامی محقق نشدهاند و چشمانداز زیبا و شوقانگیز جمهوری اسلامی به منصه ظهور نرسیده است و مردم به همه آرزوهای خود در ایجاد یک نظام مردمسالار دینی نائل نشدهاند.
مشکلات اقتصادی که بیکاری جوانان، رکود اقتصادی و گرانی و کاهش قدرت خرید مردم در رأس آن است، همچنان مهمترین مسئله کشور است با وجود ارتقای سطح رفاه عمومی و تلاشهای صورت گرفته برای گشایش در معیشت مردم، هنوز بسیاری از مردم زیر خط فقر قرار دارند و از تأمین معاش روزانه خود عاجزند. فساد اداری و فساد اقتصادی با ارقام نجومی و دریافتهای نامتعارف و ناعادلانه میدران و صاحبمنصبان از آستانه تحمل مردم فراتر رفته است.
ما آشکارا اعلام میکنیم این وضعیت و وجود این مشکلات، شایسته نظام جمهوری اسلامی نبوده و در شأن مردم انقلابی و فداکار این سرزمین نیست. پذیرفته نیست کشوری برخوردار از منابع سرشار و ثروتهای فراوان مادی و سرمایه عظیم و لایزال انسانی که آن انقلاب شکوهمند را به پیروزی رساند و در دفاع مقدس 8 ساله خود، بر اراده جهانی برای تصرف سرزمین و شکستن عزت و کرامتش فائق آمد و امنیت کشور را در این جهان ناآرام و پرآشوب و منطقهای که از زمین و آسمانش شرارههای جنگ و فتنه و قتل و غارت میبارد، به اوج رساند و آن پیشرفتهای شگرف را در عرصه علم و فناوری آفرید، دستبه گریبان چنین مشکلاتی باشد.
ما اطمینان داریم این ملت بزرگ بهرغم تهدیدهای دشمنان، ظرفیتها و فرصتهای بیبدیلی برای غلبه بر مشکلات و موانع، سدکننده راه پیشرفت خویش در اختیار دارد و همانگونه که رهبر معظم انقلاب بارها بر آن تأکید کردهاند، هرگاه به مبانی و ویژگیهای انقلاب خود تمسک کردهایم و نیروی زلال و لایزال مردم به صحنه آمده است، بر مشکلات غلبه کردهایم و هرگاه به جای اعتماد به نیروی ملت و تواناییهای داخلی به بیگانه چشم دوختیم، ناکام مانده و زیان کردیم. توفیق و دستاوردهای انقلاب، حاصل انقلابی عمل کردن و تکیه و اعتماد به مردم است و آسیبها و انحرافها محصول غفلت دولتها و مسئولان از این حقیقت روشن!
با کمال تأسف باید اذعان کرد بسیاری از مسئولان و مدیران اجرایی کشور از هر یک از جناحها و سلیقههای سیاسی که عهدهدار مسئولیت بودهاند، به تدریج از روحیه و منش انقلابی و از مردم و مستضعفان که ولینعمتان آنها بوده و هستند، فاصله گرفته و برخی از آنان به اشرافیگری و رفاهطلبی و ثروتاندوزی روی آوردهاند و از سوی دیگر، مردم، حضور موثری در اداره کشور نداشته و نتوانستهاند به وظیفه انقلابی خود در نظارت و مراقبت بر عملکرد مسئولان و دستگاههای اجرایی و نقد آنان و مطالبهگری از آنان عمل کنند.
پیشنهاد ما این است که برای عبور از تنگناهای اقتصادی و نجات کشور از مشکلات و معضلاتی که آن را از حرکت در مسیر پیشرفت و اعتلاء بازداشته است به اصول و ارزشهای اسلام و انقلاب بازگردیم و با همفکری و همدلی، راه را برای حضور موثر و مستمر مردم در اداره کشور هموار کنیم و موانع حرکت رو به جلو و عوامل سدکننده پیشرفت را از سر راه برداریم.
ما، جمعی از دردمندان و دغدغهداران، با توکل بر خدای متعال و امیدوار به نصرت الهی و با آگاهی از قدرت و توانمندیهای کشور و ظرفیتهای بیبدیل نظام جمهوری اسلامی و با علم به فرصتهای فراوان منطقهای و بینالمللی و با اعتماد به ظرفیت عظیم ملت ایران، پیش قدم شده و با اعلام افراد زیر به عنوان پایهگذاران این حرکت از تمامی نیروهای انقلاب، دردمندان و دلسوزان، صاحبان اندیشه و اراده، از اقشار مختلف مردم در پهنه جغرافیای کشور عزیزمان ایران، دعوت میکنیم در این جهاد مقدس شرکت کنند و در یک جبهه فراگیر و مردمی برای کارآمدسازی نظام اجرایی کشور، تحول در وضعیت اقتصادی مردم، مبارزه با فساد و هموار کردن مسیر پیشرفت و عدالت متحد شوند.
«جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» که عنوان این حرکت مردمی و خیزش عمومی است، در نخستین گام به تشکیل «مجمع مردمی نیروهای انقلاب» همت خواهد گماشت. این مجمع که برخاسته از متن نیروهای مومن و انقلابی سراسر کشور است، با توجه به انتخابات پیشرو که با عنایت به شرایط کشور، بسیار مهم و سرنوشتساز خواهد بود، در فرآیندی مشارکتی و مبتنی بر مردمسالاری، خط مشی سیاسی و اهداف و برنامههای جبهه را معین و اعلام خواهد نمود.
من الله التوفیق و علیه التکلان
محمدحسین رحیمیان
یحیی آل اسحاق
مهدی چمران
حمیدرضا حاجی بابایی
رضا روستاآزاد
محمود خسروی وفا
مهدی محمدی
علیرضا مرندی
نادر طالب زاده
مرضیه وحیددستجردی
منبع : .google.com
روز چهار شنبه مورخ 95/01/11به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا ( علیها السلام) مراسم جشن با حضور عموم خواهران سطح شهرستان در مدرسه علمیه حضرت زهرا ( علیها السلام) برگزار گردید .
مسئول محترم مدرسه علمیه جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای الهی نژاد ضمن تبریک این روز بزرگ ،داشتن زندگی سالم و خوشبختی هر دو سرا را در توسل به اهل بیت (علیهم السلام ) دانست و گفت : حرکت در مسیر صحیح الهی جز با تاسی گرفتن از بزرگان و اولیای دین و حضرات معصومین (علیهم السلام ) امکان پذیر نیست .ایشان در اهمیت تهذیب نفس به بیان عارف بزرگوار مرحوم میرزا جواد ملکی تبریزی اشاره کرد و گفت :
اگر انسانی که در بیابان گم شده فقط بگوید پناه می برم به قلعه محکم ولی حرکتی جهت نجات خود نکند از شر گرگ در امان نخواهد ماند ! استعاذه به تنهایی برای نجات بشر از شر مکاید شیطان کافی نیست بلکه حرکت در مسیر الهی بسیار حائز اهمیت است ، پناه گرفتن در سایه نبوت ، امامت ، محبت و ولایت اهل بیت (علیهم السلام) به اطاعت از فرامین الهی است و در این خصوص امام باقر (علیه السلام ) فرمود : “من کان لله مطیعا فهو لنا ولی و من کان لله عاصیا فهو لنا عدو” هر کس مطیع خداست دوست ماست .و هرکس عصیان خدا کند دشمن ماست . ایشان راه سعادت و نجات از شر شیطان را تمسک به خاندان عصمت و طهارت دانست و گفت: تنها راه نجات ، توسل به اهل بیت(علیهم السلام) است ، اگر شفاعت اهل بیت را می خواهیم باید هم رنگ آنان شویم آنان را الگو قرار داده و در مسیر آنان حرکت کنیم.
در ادامه معاون فرهنگی مدرسه خانم پوررحمتی به ذکر فضائل حضرت و مولودی خوانی پرداخت و جلسه با پذیرایی از مهمانان حضرت خاتمه یافت .
روز شنبه مورخ 22/12/ 94 کارگاه آشنایی با سامانه های معاونت فرهنگی تبلیغی و فضای مجازی با حضور کلیه طلاب و دانش آموختگان و اساتید در مدرسه علمیه حضرت زهرا ( علیها السلام ) شهرستان دورود برگزار گردید.
در این کارگاه که با هدف آشنایی بیشتر طلاب با سامانه های معاونت فرهنگی برگزارگردید ، حجت الاسلام رضوی ، مدیر تبلیغ مرکز مدیریت ، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا ( علیها السلام ) توصیه هایی در خصوص سامانه های مجازی نمود و گفت : شبکه های اجتماعی مضرات و ثمراتی دارد که با توجه به هدف قرار دادن زنان و مادران جامعه اسلامی توسط دشمنان، همه ما به عنوان مبلغ باید با این فضا به خوبی آشنا شویم تا از آسیب های احتمالی آن مصون بمانیم ،چرا که شناخت ابزار مجازی ،استفاده از این ابزار ،توجه به فواید و مضرات آن ، تشخیص رابطه دین و این ابزار از جمله موارد مهمی است که باید به آنها توجه داشت .
ایشان در ادامه فضای مجازی را به چند خصوصیت بارز معرفی نمود و گفت: نوگرایی ، رایگان در اختیاربودن این فضا برای همه با توجه به خطر چند جانبه آن ، تبعیت از قانون ویروس و آنتی ویروس از جمله نکات مهمی است که نباید از آنها غافل بود .
و در پایان به معرفی سامانه سمتاز پرداخت و گفت : کلیه طلاب در حال تحصیل و فارغ التحصیل ، اساتید و کادر ، با ثبت نام در این سامانه می توانند از امکانات این سامانه برخوردار گردند .
روز دوشنبه مورخ 3/12/94 دومین نشست سیاسی انتخابات با حضور نماینده محترم ولی فقیه در سپاه ناحیه دورود ،حجت الاسلام و المسلمین رضایی در مدرسه علمیه حضرت زهرا ( علیها السلام ) با شرکت طلاب و دانش آموختگان برگزار گردید .
دراین نشست انتخاباتی که با هدف آشنایی بیشتر طلاب با ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی و مزایا و آسیب های هر دوره بود، جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین رضایی ضمن اشاراتی به ویژگیهای دوره های گذشته نقش مردم را در رقم زدن سرنوشت کشور بسیار مهم و اساسی دانست وگفت: معیارهای صحیح انتخاب اصلح را باید درسخنان گهربار رهبرفرزانه جستجو کرد که برخی ازآنها عبارت است از : تقوا و تدین ، شجاعت ، مرزبندی شفاف با دشمن ، داشتن علم و وجدان سیاسی .
ایشان درادامه با تاکید بر انتخاب اصلح گفت: اگرمردم نماینده ای را انتخاب کردند عواقب این انتخاب را باید بپذیرندپس بهتراست انتخابی آگاهانه و با کارشناسی دقیق باشد تاکشوردچار چالش های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی نشود .
در پایان جلسه ضمن بیان آسیب های هر دوره ومزایای این دوره ها به ویژگی مهم متدین بودن، پایبند بودن به نظام جمهوری اسلامی ، استکبار ستیزی ، پیرو ولایت فقیه بودن تاکید کرد وهمراهی مردم وبه ویژه طلاب راگامی اساسی دررسیدن به این هدف دانستند ومسئولیت آنها را نسبت به امر خطیر انتخابات و آگاه کردن مردم گوشزد کرد.
روز شنبه مورخ 01/12/94 در مدرسه علمیه حضرت زهرا علیهالسلام نشست علمی، پژوهشی با عنوان ماهیت و حکم شرعی شرکت در انتخابات از منظر فقه سیاسی اسلام برگزار شد. در این جلسه خانم شیخی استاد فقه و اصول مدرسه علمیه گفت:
حکومت اسلامی دارای 2 رکن است یکی ولی خدا یا جانشین او، و رکن دیگر حضور و همراهی مردم است. و تشکیل حکومت اسلامی و تداوم آن تنها با حضور و همراهی مردم ممکن است. در دوران غیبت حضرت ولی عصر عج الله تعالی فرجه الشریف فقیه واجد شرایط به عنوان نایب حضرت ولی عصر عج الله تعالی فرجه الشریف بر مردم و لایت دارد و در نحوه اداره حکومت و انتخاب مسئولین خدمتگذار، با مردم مشورت و نظر مردم در حال حاضر از طریق انتخابات اخذ می شود.
سپس به بیان مفهوم و ماهیت انتخابات پرداخته و نقش مردم در نظام حکومت سیاسی را نقشی مهم و اساسی دانستند و ضمن بررسی حکم شرعی انتخابات، گفت:
شرکت در انتخابات هم حق است و هم تکلیف، چنان که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «به اعتقاد من این (انتخابات) هم تکلیف شرعی و هم تکلیف عقلی- عقلایی است»
در این نشست خانم شیخی به بیان نظر مراجع عظام ( امام خمینی«ره»، رهبر معظم انقلاب مدظله العالی ،آیت الله مکارم شیرازی حفظه الله تعالی و آیت الله نوری همدانی حفظه الله تعالی ) پرداخته و آن را از منظر مراجع مذکور شرعاً و عقلا وظیفه ای واجب و الهی دانستند و ادله ی فقهی وجوب در انتخابات را:
1. حفظ وجوب نظام2. وجوب اعانه بر، برّ و تقوا 3. ادله مربوط به اهتمام امور مسلمین 4. عمومات امر به معروف و نهی از منکرو در نهایت دلیل عقل برشمردند.
در پایان نشست، به پرسش طلاب پاسخ داده شد.
روز سه شنبه مورخ 27/11/94 نشست سیاسی با حضورطلاب در حال تحصیل و دانش آموختگان در مدرسه علمیه حضرت زهرا ( علیها السلام) شهرستان دورود برگزار گردید . امام جمعه محترم حجت الاسلام و المسلمین حقیان سخنران جلسه ،در ابتدابه فرهنگ انتخابات اشاره کرد و گفت : واژه فرهنگ در برخورد انسان با تمام عقاید و امور اطراف او بسیار موثر است و فرهنگ ها در موضوعات و مسائل مختلف با هم متفاوت است و این به نوع جهان بینی آن علت برمی گردد . موضوع انتخابات به عنوان یک مسئله مستحدثه و نوظهور است ، یک فرهنگ دارد و یک مسئله ،که در این مورد باید به فرمایشات مقام معظم رهبری رجوع کنیم .کلیات را از آیات و روایات می گیریم ولی جزئیات را از فرمایشات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری می گیریم . باید منفعت کلان و منفعت کشور را در نظر گرفت نه منفعت شخصی و فردی .چرا که مهمترین مسئله در انتخابات نوع و شیوه انتخاب و و معیارهای انتخاب است . ایشان در ادامه ملاک های زیر را برشمرد و گفت :
1-در مسئله انتخابات به عنوان یک مسئله نو ظهور دین و سیاسی که در فقه سیاسی مورد بررسی قرار می گیرد باید کسی انتخاب شود که منفعت کلان و کشور را در نظر داشته باشد .
2-مسائل عشیره و طایفه حذف و تقوا و تدین جایگزین آن شود .اما تقوا و تدینی که همراه با فهم و تخصص باشد ، انسان با تقوایی که مدیر باشد و صاحب درک و فهم و عقل وعلم و تخصص و بصیرت باشد .و حافظ نظام و حامی قلب تپنده نظام یعنی (مقام معظم رهبری ) باشد.
ایشان همچنین استکبار ستیزی و شجاعت را از جمله معیارهای انتخاب اصلح دانست .و در پایان گفت: وظیفه ما تبیین این شاخصه هاست چرا که رسالت حوزه های علمیه در تغییر دید و فرهنگ انتخاباتی مردم بسیار حائز اهمیت است .و در پایان جلسه با پرسش و پاسخ خاتمه یافت .