نشست سیاسی بصیرت افزایی طلاب شهرستان دورود
نشست سیاسی بصیرت افزایی با موضوع مقایسه انقلاب اسلامی با انقلاب نبوی ( صلی الله علیه و آله و سلم) در مدرسه علمیه حضرت زهرا (علیها السلام) شهرستان دورود برگزار گردید .
سخنران جلسه حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سلیمانی عضو هیات علمی موسسه امام خمینی ( ره) در جمع طلاب در حال تحصیل سطح 2 و 3 ، دانش آموختگان و اساتید ضمن تسلیت ایام فاطمیه و مصادف بودن آن با ایام الله دهه فجرگفت : می خواهیم صدر اسلام را با دوران انقلاب و عصر حاضر مقایسه کنیم خداوند متعال در سوره مبارکه یوسف آیه 111 می فرماید : لقد کان فی قصصهم عبره لاولی الباب … عبرت یک انفعال قلبی از سنخ باور است نه یک فعالیت ذهنی لذا باید از تاریخ و قصص قرآنی عبرت گرفت چرا که بسیاری از علوم ممکن است در ذهن باشد ولی اگر تبدیل به باور و گرایش قلبی نشود نمی تواند منشا اثر باشد و گرایش ها و کشش های قلبی موجب شکل گیری رفتارها و باورها می گردد. لذا می خواهیم انقلاب اسلامی را با انقلاب نبوی مقایسه تطبیقی کنیم تا با بصیرت هر چه تمامتر بتوانیم روحیه انقلابی را در جامعه زنده نگه داریم . انقلاب اسلامی از این جهت که توسط حضرت امام خمینی (ره) تازه بنا شد شبیه دوران آقا رسول الله ( صلی الله علیه و آله و سلم ) است که در آن مبانی اسلام و انقلاب تازه بیان شد وهدف هر دو مشترک است .
ایشان با بیان اینکه هر عنصر انقلابی باید سه ویژگی آرمان گرایی، برنامه ریزی و مقاومت را داشته باشد گفت : سرباز ولایت اگر یکی از این سه عنصر را نداشته باشد کار آمد و مفید نیست .
ایشان همچنین جامعه صدر اسلام را به دو بخش تقسیم نمود و گفت : در صدر اسلام جامعه یک حداکثر انقلابی و اقلیت ضد انقلابی بود ولی بعد از رحلت حضرت ، جامعه به چهار دسته انقلابی ، ضد انقلابی ، غیر انقلابی و انقلابی نما تبدیل شد .
ایشان در ادامه آرمان مهم انقلاب را برقراری حیات طیبه و احیای دین و کلمه حق عنوان نمود و گفت : در نظر دشمنان انقلاب ، اسلام مانند پرنده ای است در آسمان که همه چشم ها را خیره کرده که یک بال آن خط سرخ عاشورا و یک بال دیگر آن مهدویت و انتظار است که برای شکار آن باید عایق آن یعنی ولی فقیه را از بین برد لذا تلاش دشمنان در قداست زدایی از ولایت فقیه ، تعامل با جریان های ضد انقلاب و مخالفت با جنگ با فتنه گران است پس باید چاره ای اندیشید و راه چاره، تعمیق بصیرت ، طبقه بندی و شناخت جریان های سیاسی جهت تعامل با جریان های سیاسی و در نهایت صبر و استقامت است .