خواص سرکنگبین
سرکنگبین یکی از داروهای معجزه آمیز طب سنتی است و این ترکیب که فواید سرکه سیب خانگی و انگبین(عسل) و نعنا را یکجا جمع کرده از نظر طبع و مزاج هم اصلاح شده و معتدل است.
بزرگان طب سنتی از 80 تا 98 درصد مشکلات و بیماری ها را ناشی از سوء مزاج و خروج مزاج از تعادل می دانند و مصرف سرکنگبین تعادل مزاج را به طور ریشه ای و اساسی به وجود می آورد.
خواص دارويي :
1) درمان و پاکسازی کبد چرب و تنظيم كننده آنزيمهاي كبدي
2) سم زدا و تقویت کننده معده و کلیه می باشد
3) تقویت سیستم ایمنی بدن
4) كاهش غلظت خون
5) صفرا بر می باشد.
6) منضج سودا است.
7) کاهش چربی خون
8) باز کننده عروق و ضد انسداد
9) مفید در درمان مشکلات گوارشی
10) در درمان ترك اعتياد مفيد مي باشد.
11) نوشيدن آن براي افراد داراي غلبه خون قبل از حجامت مناسب است.
12) تري گريسيريد را كنترل مي نمايد.
13) سردردهاي عصبي گرم را درمان مي كند.
14) خشم و تند خويي گرم را كنترل مي نمايد.
15) براي خارش صفراوي مفيد است.
نکات مهم:
1- سکنجبین با سرکه انگبین متفاوت است،سکنجیبن را با استفاده از شکر و سرکه غیر طبیعی تولید می کنند که خواص درمانی سرکنگبین را ندارد.
2- پس از هر یک ماه استفاده از این ماده به مدت یک هفته مصرف را قطع و در صورت تمایل مجدد شروع به مصرف کنید.
3- پس از تهیه شربت را در یخچال نگهداری کنید.
4- مضر برای افراد سرماخورده ، دچار زخم معده و اسهال
منبع:.marhamteb.com